Tema: Vælg det rigtige trådløse netværk første gang til dit lager / produktion.

Et trådløst netværk er bedst hvis ingen lægger mærke til det! Det er der bare, og fungerer upåklageligt hver gang vi bruger det, i lighed med den luft vi indånder, forventer vi, at den er der, og at den er af bedste kvalitet!Trådløst netwærk til dit lager

Et trådløst netværk som blot benyttes til f.eks. bærbare computere i et kontormiljø har langt fra samme krav som et netværk der skal servicere mobile hånd- og truckterminaler. Vi ser ofte, at virksomheder har trådløst netværk der kun delvist fungerer på deres lager og i produktionen. Det vil sige, at Netværket virker når den mobile medarbejder står i f.eks. varemodtagelsen, men når han går eller kører på sin truck oplever han ”lange svartider” eller det kan ske at den mobile terminal simpelthen mister forbindelsen til det trådløse netværk hvormed brugeren må logge på igen.
For at være sikker på et problemfrit driftsmiljø til de trådløse enheder, er man i de fleste tilfælde nødt til at lave en radio opmåling af dækningsområderne. Også kaldt et Site Survey.

QBS´s egne teknikere har erfaringen, certificeringerne og det nødvendige udstyr til, at foretage et grundigt Site Survey udendørs såvel som indendørs. Vi afslutter opgaven med en rapport, således at man senere har dokumentation for hvordan systemet er sammensat.
Et site survey indenbærer også, at vores netværkstekniker laver en uvildig rådgivning om jeres eksisterende infrastruktur, og vurderer om løsningen har den fornødne båndbredde. Teknikeren vil også komme med uvildig rådgivning om, hvilken producent der er har det bedste produkt til lige netop jeres virksomhed.

QBS implementerer trådløs netværk hver dag til industrien i både Danmark og resten af Europa.
Vi tilbyder trådløst netværk fra en bred vifte af hardware producenter såsom Cisco, Motorola, Juniper og ruckus.

Forbered din trådløse infrastruktur til fremtiden.
Inden man får fortaget et site survey skal man tage stilling til, om man vil bruge det trådløse netværk til andet end de mobile enheder. Her tænker vi på trådløse labelprintere, trådløse pc-er, IP telefoni, voice m.m.

En anden ting man også skal tage stilling til er om netværket skal opdeles i flere lag, således at man kan skille datafangst, kontor, og måske et gæste netværk fra hinanden. På denne måde vil jeres IT strategi matche den sikkerhed og det layout som I har brug for.

Kontakt os på telefon 3648 9957 – QBS laver ikke andet end disse løsninger hver dag.