Den danske logistik virksomhed QBS ApS fortsætter med at levere rigtig gode resultater. Selskabet opnåede i regnskabsåret 2011/2012 en positiv vækst på mere end 26%.

Efter sidste år, at have modtaget den fine udmærkelse af Trible-A (AAA), fortsætter QBS den fine fremgang, og kan i år præsentere en vækst på mere end 26% i forhold til samme periode sidste år.

Væksten er et produkt af virksomhedens strategiske fokusområder. QBS har i hele perioden arbejdet målrettet med fremtidsperspektiver, og stræber konstant mod at tilbyde morgendagens løsning i dag. Resultatet er blandt de bedste på markedet.

Forklaringen på QBS’s flerårige fremgang skal ligeledes findes i en klar strategi omkring koblingen mellem kundetilfredshed og medarbejdernes arbejdsglæde. Glade og tilfredse kunder skabes ved medarbejdertrivsel, engagement og succeshistorier. Det er mekanismerne i denne positive spiral QBS giver særlig opmærksomhed. Direktør Johnny Nørgaard udtaler: ”Resultatet er meget tilfredsstillende. Ikke mindst fordi den positive økonomiske udvikling går hånd i hånd med forbedringer af vores kunders tilfredshed og medarbejderes engagement. QBS står i dag stærkere end nogensinde som leverandør af brugervenlige og effektive logistik løsninger til den danske industri, herunder medicinalområdet, samt produktions- og dagligvare sektoren”.

”Vi er meget bevidste om, hvad der essensen af vores forretning, og arbejder målrettet med hele tiden at blive bedre på disse områder. Vi lægger stor vægt på, at vi periode for periode kan sige til os selv, at vi har
nået vores mål, og samtidig er blevet en bedre virksomhed,” siger Johnny Nørgaard.

Vi arbejder i et vanskeligt marked, og ved hvor væsentligt det er præcist at definere hvor vi vil hen, og hvad vi vil opnå ved at nå vores mål. ”Kun i samarbejde med vore kunder kan vi opnå de fine resultater,” understreger Johnny Nørgaard.