QBS skal levere og implementere pick by voice til F&H´s store lager i Viborg. SRX2

Voice løsningen er baseret på Vocollect, samt 35 stk. Workabout PRO fra Psion med Vocollect nye blue tooth headsæt SRX2.

Løsningen bliver fuld integreret til F&H´s nuværende Axapta, og skal indenfor nærmeste fremtid flyttes over på Deres nye AX 2012.

Flere og flere virksomheder vælger pick by voice.
Voice Pick er en af de vigtigste investeringer der kan foretages på lageret, og tilbagebetalingstiden på et Voice projekt er rekordlav. Alle lagerprocesser kan styres af Voice.

Pick by voice er et stemmestyret system, der gør det muligt for brugere at kommunikere med værtssystemerne via headsets og bærbare terminaler. Løsningen leder brugerne gennem de daglige rutiner, og gør det muligt at bruge sporing og overvågning i realtid af alle processer.

Tilbagebetalingstiden er utrolig kort, da man øger effektiviteten og plukkesikkerheden samtidig med at processerne forenkles i realtids transaktioner.

QBS intergrere til alle ERP systemer herunder Nav, AX, SAP, IFS, m.fl

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største producent, grossist og distributør inden for køkkenudstyr, husholdningsartikler, glas, porcelæn og interiør.

Kontakt QBS på telefon 3648 9957 – Vi kan også hjælpe din virksomhed.