QBS er igen kommet på “Wall of Fame” for kreditvurdering 2012.

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Kun aktie- og anpartsselskaber kan få AAA.

AAA er en topplacering, som meget få procent (3-4 %) af alle regnskabspligtige selskaber i Danmark har opnået. Det er altså kun ganske få firmaer der er kommet igennem nåleøjet og har opnået den fornemme kreditrating.
AAA® ratingen i denne kategori gives til virksomheder med en meget solid økonomi og en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.
At have en AAA® kreditrating viser, at virksomheden hører til absolut lavrisikogruppen af danske virksomheder.
For at kreditvurderingen skal være så præcis som mulig indhenter Soliditet A/S konstant friske opdateringer fra blandt andet Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registreret. Dette kombineres med fakta om virksomhedens alder, ejere, ledelse, nuværende økonomi, økonomisk historik, nøgletal for branchen og mange andre fakta.

AAA® ratingen er for nylig blevet strammet, så en virksomhed ikke kun skal kunne leve op til en stærk likviditet for at få en AAA® rating, men virksomheden skal også bedømmes tilsvarende højt på bl.a. forhold som rentabilitet og soliditet for at kunne opnå en AAA® rating. AAA® ratingen ser således på likviditet, rentablilitet og soliditet under et. For at kunne blive AAA® rated skal en virksomhed kunne altså rates AAA® for hvert af disse forhold!

Vi takker vores kunder og samarbejdsparter, for at vi har kunne gøre dette muligt.